-A +A
Home | Samoliječenje bioenergijom

ENERGIZATOR

 

EnergizatorENERGIZATOR (BioG Chip® Bonus) je podložak koji omogućava energiziranje i povećanje aktivnosti obične vode za piće iz slavine do svojstava i kvalitete planinske izvorske vode. To se postiže učinkom BioG Chip®-a, koji se nalazi  u samom podlošku i djeluje kao biogenerator, što je eksperimentalno i dokazano mjerenjem pH vrijednosti vode za piće na uzorku vodovodne vode u Zagrebu. Voda iz slavine je je natočena u čašu A i čašu B. Potom su pH- metrom izmjerene vrijednosti pH vode u obje čaše. Čaša A ostavljena je da odstoji na zraku, a čaša B je postavljena na podložak (energizator). Nakon 15 minuta očitani su rezultati.
 
Rezultati su u prikazani  u tablici:
Predmet pH pri 0 min. pH nakon 15 min. Razlika pH
Čaša A (na stalku) 7,15 7,22 0,07
Čaša B (na energizatoru) 7,15 7,63 0,48
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vidljivo je, da je energizator povećao pH vodi za piće iz slavine za 0,48 što povrđuje njegovu djelotvornost. Usporedno je urađen test okusa (pitkosti) vode. Ispitanici su popili gutljaj vode iz svake čaše na početku pokusa nakon ispitivanja pH vrijednosti u obje čaše. Jednako su uradili poslije 15 minuta nakon što je čaša B bila na podlošku (energizatoru) te utvrdili da je energizirana voda ukusnija za piće. To svojstvo dodane energije voda može zadržati 48 sati. Preporuča se unos energizirane vode u organizam u količini od 2 litre dnevno. Jedan podložak(energizator) može energizirati  4 litre vode na sat, 40 litara dnevno, a mjesečno 1.200 litara. Energizirana voda ne gubi energiju kuhanjem ni zamrzavanjem. Pogodna je za male bebe, djecu, mladež, učenike, studente, športaše te odrasle srednje i treće dobi, neovisno o tome, da li su zdravi ili bolesni.
 
Voda za piće je otopina blage koncentracije minerala i kisika iz zraka. Ima sposobnost otapanja topivih minerala, soli, šećera, plinova, vitamina i drugih tvari, a s mastima, uljima, bjelančevinama i drugim  tvarima stvara koloidne sustave.Voda je osnovni medij u kojem se odvijaju sve kemijske i biokemijske reakcije u ljudskom organizmu. Svaki ljudski organizam sadrži oko 60% vode, što znači da osoba prosječne težine od 70 kg ima 40 kg vode. Voda posjeduje fizikalna, kemijska i biološka svojstva. Energizator poboljšava biološka svojstva vode u organizmu što ima slijedeće pozitivne učinke :
 
poboljšava probavu u želucu i crijevima ;
poboljšava krv i rad oslabljelog srca, stanje poslije infarkta i potiče krvožilni sustav ;
poboljšava rad jetre, gušterače i slezene i izmjenu tvari u stanicama (metabolizam);
poboljšava rad bubrega i otapa njegove kamence, ako se pije više od 2 litre dnevno ;
pomaže pri liječenju od gihta, upala zglobova i reume ;
poboljšava rad mozga i živčanog sustava ;
ubrzava ozdravljenje od gripe i upala dišnog sustava ;
poboljšava učinak lijekova, čajeva, minerala, vitamina, enzima i hormona;
poboljšava učinak raznih dijeta;
smanjuje umor te poboljšava koncentraciju i pamćenje.
 
 
Način uporabe
 
Vodu, voćne sokove, razna gazirana i negazirana pića, mlijeko, pivo ili vino treba držati u staklenoj čaši ili boci najmanje15 minuta na podlošku ( energizatoru) u hladnjaku, kuhinji, ostavi, konobi ili brodu . Treba biti zaštićeno od sunca i mikrovalne pećnice ili električnog štednjaka ako su uključeni. Podložak ne smije biti na metalu, ali može biti na plastici  ili drvu.Vodu i druge tekućine ukoliko su pakirane u plastičnu ili metalnu ambalažu treba pretočiti u staklene boce. Boca može stajati na podlošku  24 sata ili više. Vodu iz cisterne (gustirne) ili bunara energiziramo na podlošku 15 minuta te se može uporabiti za piće, kuhanje čaja, kave, juhe, povrća, mesa, kompota, pripravu voćnih sokova i dječje hrane. Može se uporabiti i za umivanje, pranje, za zalijevanje cvijeća i dr.
 
Energizator ne gubi djelovanje ni nakon 5 godina.
 
Tehnički podaci:
Dimenzije: 85 x 54 mm.
Magnetska folija: 76 x 46 mm.
Debljina: 1 mm.
Promjer chip-a: 22 mm.
Sastav: Cu, Zn i Ni.
 
BioG Chip® tehnologija(nano tehnologija metalnih kristala) dobitnik je najprestižnijih međunarodnih nagrada za inovacije (London, Pitsburg, Brisel, Ženeva i Moskva). Hrvatski patent br. P20020698, EU patent br. EP 03792533.6 i svjetski patent WIPO PCT WO  br. 2004/017772A2
 
Medalje
 
 
Cijena za EU: 340,00 kn