-A +A
Home | Samoliječenje bioenergijom

PIRAMIDA IDRA "KEOPS 2000"

 

 

Idra 2000

 Idra 2000

 

Energija štetnih zračenja slabi biopotencijal stanica u ljudskom organizmu i uzrokom je nastajanja mnogih bolesti i infekcija koje napadaju tako oslabljeni organizam.

Ona je uzročnik ometanja normalnog rada organa i psihofizičkih funkcija organizma i glavni uzročnik poremećaja, tegoba i bolesti kao što su:

• nedostatak apetita i probavne smetnje ;
• oslabljena cirkulacija i oscilacija krvnog tlaka ;
• smetnje u radu pojedinih organa i žlijezda s unutarnjim lučenjem;
• bolovi u vratu, leđima, rukama i nogama;
• nervoza, depresija, glavobolja, migrena, nemiran san, nagla buđenja, nesanica, plač male djeca, noćno mokrenje u krevet, brzo umaranje i stalna
iscrpljenost.

Patentiranom Bio G Chip® tehnologijom moguće je neutralizirati štetna zračenja i uspostaviti protok energije u tijelu što dovodi ljudski organizam u normalno stanje.

PIRAMIDA "KEOPS 2000" je dvije tisuće puta umanjena Keopsova piramida iz drevnog Egipta i ima dimenzije: 11,50 x 11,50 x 7,50 cm. Izrađena je iz porculana imitirajući oblogu piramide, koje danas više nema. U unutrašnjosti piramide nalazi se šuplji keramički kvadar ispunjen sitnim kristalićima kvarca zatvoren s BIOGENERATOROM. Takvom konstrukcijom omogućeno je piramidi "KEOPS 2000" da pozitivnu energiju koja se stvara u unutrašnjosti piramide na 1/3 visine izvede na njen vrh i emitira u prostor oko piramide. Kristalići kvarca i BIOGENERATOR djeluju kao pojačivači energije te je snaga emisije energije vrlo velika i adekvatna običnom kartonskom modelu dimenzija: 15,70 x 15,70 x 10,00 m uz napomenu da obični kartonski modeli imaju pozitivno energetsko djelovanje isključivo unutar piramide na 1/3 njene visine. Keopsova piramida nije bila grobnica, a njena prava namjena još nije otkrivena. Pokusi s PIRAMIDOM "KEOPS 2000" su pokazali, da u potpunosti podržava učinke običnih modela i da ostvaruje druge učinke, koje ti modeli ne posjeduju.

Učinci piramide su višestruki te se može uspješno koristiti za:

1. Emisiju pozitivne energije u prostor oko piramide na daljinu od 7 m i visinu od 3 m.
2.U tom prostoru neutralizira štetna zračenja podzemnih vodenih tokova, poremećenog magnetizma Zemlje, Hartmannove globalne mreže i neidentificiranih nepovoljnih energija kao i niskofrekventnih elektromagnetskih zračenja izvan područja zaštite: dalekovodi, transformatori gradske mreže i njeni elektrovodovi, električni aparati i uređaji i dr.
3. Unutar prostora kojeg štiti, prigušuje štetno visokofrekventno zračenje električnih uređaja, televizora, mikrovalnih pećnica, radioaparata, električnih grijalica i bojlera, električnih instalacija, računala, fotokopirnih strojeva i drugih aparata i uređaja.
4. Pomaže u zdravstvenoj terapiji, a kod učenja, razmišljanja i meditacije povećava koncentraciju.
5. Pojačava djelovanje misli, želja, ljubavi, pažnje i sl.
6. Isijavanje pozitivne energiju na vrhu piramide koristi se za energiziranje:

• vode za piće i kozmetiku, voća, voćnih sokova, mlijeka, jogurta i dr. ;
• lijekova (sirupa i tableta) i kozmetičkih proizvoda ;
• ljudskog tijela.

PIRAMIDA "KEOPS 2000" ima sposobnost da energije s negativnim učinkom na psihu ili tijelo čovjeka privuče u sebe te ih transformira u pozitivne energije, koje izlaze iz nje i napajaju okolinu. Energetsko polje piramide ima osvježavajući i vitalizirajući učinak na čovjeka.

Način uporabe

Radiestezijskim ispitivanjem utvrđeno je, da priramida štiti prostor od energija štetnog zračenja s polumjerom od 7 metara oko nje s usmjerenjem sjever-jug. Stranica koja se usmjerava na sjever je ona na kojoj piše "IDRA ". S PIRAMIDOM "KEOPS 2000" postiže se zaštita od štetnih energija koje se zajedničkim imenom zovu "Elektrosmog". Provodi se tako, da se piramida postavi u blizinu televizora, računala ili nekog drugog električnog uređaja, a može i direktno na sam uređaj. Tada je poželjno da piramida bude paralelna s ekranom ili uređajem neovisno od usmjerenja sjever- jug.

Za zaštitu od štetnih energija i zračenja podzemnog vodenog toka ili elektromagnetskog smoga koji nastaje od električnih instalacija i uređaju u stanu ili izvan njega, a pogotovo krevet za spavanje ili radno mjesto treba postaviti piramidu na pod prostorije u kojoj se boravi uz usmjerenje : sjever - jug. Može se prenositi s jednog mjesta na drugo: po danu u dnevnoj, a po noći u spavaćoj sobi itd. Ona se može prenositi i koristiti u autu, brodu, vikendici, hotelu ili bolnicu. Može ostati u kartonskoj kutiji, ali treba označiti stranicu sa napisom "IDRA", koju treba na mjestu primjene usmjeriti na sjever. Piramida potpuno štiti čitav prostor kada je na podu i pravilno usmjerena, a od zračenja ekrana monitora kada je uz njega.
PIRAMIDA "KEOPS 2000" izrađena je tako da se može skinuti vrh i na tijelo piramide staviti porculanski tanjurić ili staklenu čašu u koju možemo stavljati po želji krute ili tekuće tvari koje želimo energizirati. Može se koristiti za: 

• aromaterapiju, jer pojačava pozitivan učinak na čovjekovo psihičko i fizičko stanje. Eterična ulja reguliraju i vraćaju organizmu fizičku i psihičku ravnotežu i umanjuju stres. Vraćaju poljuljanu emocionalnu ravnotežu, imaju stimulirajuća, osvježavajuća i opuštajuća svojstva kao i pozitivan učinak na memoriju. Ulje lavande ublažava stanje depresije i umora, poboljšava raspoloženje te pomaže kod glavobolje i migrene. U spavaćoj sobi pomaže lakšem uspavljivanju. Odbija kukce i nametnike.

• fitoterapiju ljekovitim čajevima, jer pojačava njihov učinak. Čaj se ulije u čašu, ukloni se vrh piramide i na tijelo piramide stavi čaša sa čajem. Nakon jednog sata čaj je može popiti ili koristiti za vanjsku primjenu. Isti postupak je s vodom za piće. Ona se nakon jednog sata može piti ili koristiti za čišćenje lica ili za kozmetičke tretmane. Energizirana voda za piće poboljšava probavne funkcije(želuca, crijeva, ublažava gastritis), jetre i gušterače, a pomaže i u liječenju šećerne bolesti.

• Lijekovima koji se drže jedan sat na tijelu piramide pojačava se djelotvornost za oko 40 %, a isto toliko se i smanjuju nuspojave istih lijekova.
• Cigaretama, koje stoje na tijelu piramide jedan sat smanjuje se sadržaj nikotina.
• Piramida postavljena ispod stolice na kojoj se sjedi energizira čitavo tijelo i time poboljšava zdravlje, smirenost, koncentraciju, intelektualnu i fizičku aktivnost.
• Piramida se može držati u ruci i staviti na neko bolno mjesto na tijelu. Nakon izvjesnog vremena osjeti se olakšanje.

Važno

Poželjno je piramidu staviti na sunce (osunčati) svaka 3 mjeseca za vrijeme od 2 do 3 sata.

Piramida nema ograničeni rok trajanja, ako se ne ošteti ili razbije.

PIRAMIDA "IDRA KEOPS 2000" ima certifikat međunarodnog Instituta za štetna
zračenja "IGEF", Njemačka.

BioG Chip® tehnologija(nano tehnologija metalnih kristala) dobitnik je najprestižnijih međunarodnih nagrada za inovacije (London, Pitsburg, Brisel, Ženeva i Moskva). Hrvatski patent br. P20020698, EU patent br. EP 03792533.6 i svjetski patent WIPO PCT WO br. 2004/017772A2.

Medalje

Cijena: na zahtjev.