-A +A
Home | Samoliječenje bioenergijom

BIO G CHIP® GUARD

 

BioG Chip GuardPrema podacima Svjetskog GSM udruženja sredinom 2009. godine broj mobitela je drastično porastao tako da ih je bilo u uporabi 4,3 milijarde, a najnoviji podaci Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) daju podatak od 5 milijardi pretplatnika  u svijetu !
 
Mobilni telefoni(mobiteli) rade u frekvencijskom području mikrovalova, koji su štetni za ljudsko zdravlje.
 
SZO 2005. i 2008. godine na osnovi mnogobrojnih znanstvenih  medicinskih istraživanja nije zaključila, da uporaba mobitela uzrokuje rak i nije našla uvjerljive dokaze da uzrokuje ili povećava porast drugih bolesti. Slično mišljenje je 2007. iznijela je i Europska znanstvena komisija (SCENIHR). No prekretnicu predstavlja najnovije priopćenje od 31.05.2011 IARC (Agencija SZO za istraživanje raka), koja na osnovi rada skupine od 31 znanstvenika iz 14 zemalja deklarira, da su mobiteli potencijalno karcinogeni te mogu izazvati gliom (jedan od tumora mozga).
 
Mnoge nacionalne zdravstvene ustanove preporučuju da se smanji izloženost ljudi zračenjima mobitela. U tu svrhu proizvođači mobitela moraju udovoljiti normama za SAR (Specifična apsorbirana snaga), kao mjere za apsorbiranje energije po jedinici mase biološkog tkiva, koja se izražava u W/kg (vatima po kilogramu). SAR za mobitele u Europi treba zračiti najviše 2 W/kg na 10 g tkiva, dok je u SAD dozvoljeno najviše 1,6 W/kg na 1 g tkiva. Dok stariji modeli mobitela imaju SAR vrijednosti oko 0,5 W/kg, novi "pametni " mobiteli imaju SAR vrijednosti oko 1,5 W/kg ili više.
 
U mnogobrojnim medicinskim istraživanja utvrđeno je, da mobiteli imaju štetne utjecaje na ljudsko zdravlje:
oštećuju funkcije mozga( glavobolje, migrene,vrtoglavice, zaboravljivost, kratkotrajni
gubitak pamćenja, malaksalost i smanjena koncentracija) ;
ubrzano treptanje očima, upale, suzenje, promjena dioptrije;
upale uha s gubitkom sluha ;
upale gornjeg i donjeg dišnog sustava;
smanjenje energije mozga i funkcije žlijezda s unutarnjim lučenjem, koje se nalaze u glavi.
 
Naročito pozornost treba posvetiti zaštiti adolescenata i djece, čiji je mozak u razvitku pa im treba dopustiti tek kratkotrajnu uporabu mobitela. Štetni učinak na ljudsko zdravlje imaju i tzv. bežični telefoni, koji su također česti u kući, a Koji  rade u istom spektru frekvencija kao i mobiteli.
 
Kako neutralizirati štetna zračenja mobitela i bežičnog telefona?
BIO G CHIP® GUARD(sa BioG Chip® tehnologijom) radi na principu promjene polariteta. To postiže pomoću metalnih kristala, koji su ugrađeni u gravure specifične antene titrajnog kruga. Promjenom polariteta, zračenje gubi svoj štetni učinak na ljudske stanice budući su pozitivno polarizirane od izvornog zračenja, a koje je negativno polarizirano. Pritom se domet i rad mobitela ne mijenja. Istovrsni učinak ima i na bežične telefone. 
 
Način uporabe 
BIO G CHIP® GUARD se lijepi na poleđinu mobitela u visini slušalice pomoću dvostrane ljepljive trake. Odstrani se zaštitni papirić i BIO G CHIP® GUARD pritisne na poleđinu mobitela nasuprot slušalice tako da je mali utor okrenut prema gore kao i antena.
 
Tehnička specifikacija :
Dimenzija: promjer 22 mm.
Debljina: 0,4 mm.
Sastav: Cu, Zn, Ni.
 
Djelotvornost BioG Chip®-a dokazana je radiestezijskim testiranjem, pomoću Kirlianove fotografije i pomoću EEG-a.
 
Posjeduje certifikat međunarodnog Instituta za štetna zračenja "IGEF", Njemačka.
 
BioG Chip® tehnologija(nano tehnologija metalnih kristala) dobitnik je najprestižnijih međunarodnih nagrada za inovacije (London, Pitsburg, Brisel, Ženeva i Moskva).Hrvatski patent br. P20020698 , EU patent br. EP 03792533.6 i svjetski patent  WIPO PCT WO br. 2004/017772A2
 
Medalje
 
Cijena za EU: 225,00 kn