-A +A
Home | Samoliječenje bioenergijom

BIOTERAPEUT

 

Biogenerator 
 
BIOTERAPEUT je sastavljen od 3 komada BioG Chip®-a umetnutih u kožnatu futrolu, koja ima dvije strane. Na vanjskoj strani je natpis BioG Chip® Bioterapeut, a na unutarnjoj (bijeloj) strani nema natpisa. Na vanjskoj strani je napravljena petlja(očica) kroz koju, ovisno o najpogodnijem načinu pričvršćivanja na tijelo se umetne lastika ili se to uradi pomoću ziherica, ovisno na koji dio tijela se treba pričvrstiti. Za lumbosakralnu kralježnicu (križa) se može koristiti i za tu prigodu sašivena platnena vrećica u koju se umetne  jedan ili više BioG Chip® Bioterapeut-a, ali uvijek tako da bijela strana bude na tijelu, a druga s natpisom prema vani. U očicu se može umetnuti i traka sa čičkom, da se može lako stavljati i skidati po potrebi.
 
BIOTERAPEUT  djeluje protuupalno i analgetski, koristeći polarizirano magnetsko polje te zrači pozitivnu energiju (bioenergiju) na stanice bolesnog tkiva. One se depolariziraju uslijed prehlade, udaraca, prignječenja, ranjavanja, operativnog zahvata ili općenito stresnog događaja.
 
BIOTERAPEUT ubrzava ozdravljenje bolesnog organa, mišića, zgloba, oštećenog kralješka ili njegova diska (diskopatija) te živca. Uz ovu dopunsku bioenergetsku terapiju mogu se normalno koristiti lijekovi propisani od liječnika kao i propisana fizikalna terapija. BIOTERAPEUT je blago i neškodljivo sredstvo, koje uklanja sve vrste bolova za vrijeme od 3 do 14 dana. 
 
Pomaže u liječenju :
upale želučane sluznice ;
upale jajnika i bubrega ;
žutice ;
neoplazmi( benignih i malignih) ;
reume, išijasa, križobolje, upale mišića i zglobova ;
glavobolje i migrene i
upale sinusa i ždrijela, pluća, bronha i bronhalne astme.
 
Otklanja bolove i smetnje u :
želucu i crijevima te
vratu, leđima, rukama i nogama.
 
Djeluje povoljno na rad:
jetre, gušterače, slezene i maternice ;
srca, krvožilnog sustava, kod povišenog tlaka  te  slabe cirkulacije ;
pojačava spolnu moć, plodnost i seksualnu želju.
 
Iskustvo je pokazalo, da se sva djelovanja pojačavaju (sinergija) ako se istodobno koristi BIOTERAPEUT i akupunkturna naušnica (vidi pod AKUPUNKTURNA NAUŠNICA). BIOTERAPEUT je korisno pomagalo u Vašem domu, koje pomaže u liječenju mnogih bolesti. Zbog svoje neškodljivosti, uz odrasle osobe ga mogu koristiti i djeca (primjerice kod bolesti dišnih organa ili kod manjih povreda, masnica i dr.).
 
                                                                 
Način uporabe:
 
za glavu i bolove u glavi BIOTERAPEUT treba koristiti najmanje 2 sata na dan.
za sve ostale bolove na trupu, rukama i nogama on se koristi  do njihova prestanka.
 
VAŽNO : BIOTERAPEUT se uvijek stavlja na bolno ili bolesno mjesto tako, da bijela strana bude u kontaktu sa kožom!
 
Bio G Chip® Bioterapeut  je najkorisnije pomagalo za ozdravljenja, koji ste unijeli u Vaš dom. On ne gubi svoje djelovanje ni poslije 3 godine uporabe !
 
Tehnička  specifikacija:
Dimenzije: 100 x 40 mm.
Magnetska folija: 72,5 x21,5 mm.
Debljina: 0,5 mm.
Sastav: Cu, Zn i Ni.
 
Bio G Chip® tehnologija (nano tehnologija metalnih kristala) dobitnik je najprestižnijih međunarodnih nagrada za inovacije (London, Pitsburg, Ženeva, Moskva i dr.) Hrvatski patent br. P 20020698, EU patent br. EP 03792533.6 i svjetski patent WIPO PCT WO br. 2007/017772 A2.
 
 
 
Cijena za EU: 1.125,00 kn