-A +A
Home | Samoliječenje bioenergijom

MY PROTECTOR BIO G® CHIP

kartica za osobnu zaštitu od zračenja opreme u računalnim sustavima

EMG zračenja su tehnička zračenja koja potječu iz prijenosnih elektroenergetskih sustava, radara, radio,TV i baznih odašiljača za GSM i LTE mreže, ali i bežičnih prijenosa (WI-FI, LAN, WIMAX, BLUETOOTH, DECT, 3G i LTE mobilne telefonije) te ostalog računalnog hardvera. Bežična zračenja sadržana su u nisko i visoko frekvencijskom spektru od 3 kHz do 300 GHz (IEEE Std C95.1, 2005). Intenzitet štetnosti zračenja ovisi o snazi i udaljenosti od izvora zračenja, a naročito vremenu izloženosti EMG zračenju u samom polju zračenja. Primjerice na radnom mjestu u računalnim sustavima izloženost EMG zračenju je najmanje 8 sati dnevno. Izloženost EMG zračenju izražava se u SAR (Specifična apsorbirana snaga) kao W/kg (apsorbirana energija po jedinici mase biološkog tkiva) i zakonski je regulirana, što varira od zemlje do zemlje. Ova, neionizacijska zračenja se kumuliraju pa je učinak na ljudski organizam  osjetno veći nego, kad se zbroje SAR vrijedosti pojedinih uređaja i opreme. Neki podaci pokazuju, da već sada bežična premašuju ostala tehnička zračenja. A u budućnosti ?
Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) objavljuje, kako ova zračenja nisu štetna za ljudski organizam, no ona analizira pojedine izvore zračenja, a ne uzima u obzir da se ona kumuliraju u raznim, primjerice, računalnim sustavima. SZO definirala je i pojam "EMG  preosjeljivosti" kao skup nespecifičnih simptoma, koji pogađaju oko 10 % osoba izloženih EMG zračenjima.   

Najčešći simptomi koji ukazuju na duže zadržavanje u polju zračenja   

Na radnom mjestu:  

- osjećaj nelagode, brzo umaranje, glavobolja, bezvoljnost, nervoza, kolebanje krvnog tlaka, smetnje srčanog ritma i disanja;
- češća potreba za kavom i cigaretom te sklonost bježanju s radnog mjesta iz neobjašnjivog razloga;
- omaglice, ponekad s gubitkom svijesti, mučnine i povraćanje;
- odlazak s radnog mjestu u iscrpljenom stanju, razdražljivost ili depresija. Po povratku s bolovanja tegobe se ubrzo ponavljaju.    

Smetnje spavanja :      

. teško usnivanje unatoč kasnom lijeganju, buđenje iz prvog sna, noćno bdijenje;          
. nemiran  i loš san, stenjanje, teško disanje, škrgutanje zubima, noćne more;
. izmicanje u krevetu u neobičan položaj, ispadanja s kreveta, mjesečarenje;
. grčevi i hladnoća u udovima, trnci i ukočenost, osjećaj gušenja, smetnje srčanog ritma i noćna kolebanja tlaka;
. jutarnja iscrpljenost, umor, bezvoljnost ili depresija, glavobolja, omaglice, mučnina i povraćanja te nedostatak apetita.    

Najvažnije tegobe i bolesti uzrokovane štetnim zračenjima :       

. živčanog sustava (neuroze, poremećaji kognitivnih funkcija i dr.);
. osjetilnog sustava (kratkovidnost, glaukom, nagluhost i dr.);
. srca i krvožilja ( srčane aritmije, ateroskleroza, tromboflebitis, tromboza i dr.);
. urogenitalnog sustava ( nefritis, cistitis, protatitis, ginekološke upale);
. imunosnog sustava( prehlade,viroze, sinusitis, bronhitis i dr.);
. probavnog sustava ( gastritis, čir želuca i dvanaesterca i dr.).      

Ako prepoznajete nekoliko nabrojenih simptoma ili bolesti, vrlo vjerojatno se radi o utjecaju stalne i duge svakodnevne izloženosti štetnim tehničkim zračenjima.      

MY PROTECTOR je osobna zaštitna kartica veličine kreditne kartice koja sadrži patentirani BIO G® CHIP. On pretvara energiju štetnih zračenja (radio valovi) u korisnu energiju drugih frekvencija, koje pogoduju ljudskom organizmu. BIO G® CHIP se aktivira kad se nađe u području tehničkih zračenja i tako štiti osobu koja nosi zaštitnu karticu. Emisija korisne energije odvija se u prostor preko centralne točke i tako neutralizira štetna zračenja oko nosioca kartice.      

MY PROTECTOR je i bioterapijsko sredstvo, jer uspostavlja ravnomjerni protok bioenergije kroz ljudski organizam balansirajući lijevu i desnu stranu tijela. Podržava imunost organizma, potiče timus  i održava biološke funkcije pojednih organa i organizma u cijelosti. Uspostavlja psihičku stabilnost i dobro raspoloženje. Omogućuje organizmu da se brže oporavi od prehlada, viroza i drugih bolesti dišnog sustava. Podržava normalni krvotok i stabilizira krvni tlak. Smanjuje glavobolje, migrene, naticanje stopala, probavne smetnje, menstrualne tegobe, alergije i druge smetnje vezane za sjedeću profesiju.      

Način uporabe      

Zaštitna kartica MY  PROTECTOR nosi se u džepu košulje, bluze ili radne odjeće (radnog ogrtača i dr.) tako da strana s BIO G® CHIPOM bude okrenuta prema vanjskom prostoru, a ne prema tijelu, jer tako učinkovitije djeluje. Nosi se tijekom radnog vremena, no ako se poslije služite mobitelom, računalom i kod kuće ili ste kasnije izloženi drugim štetnim zračenjima nosite je do lijeganja u krevet na isti način (BIO G® CHIP prema vani).

NAPOMENA: Nije pogodno osobama s ugrađenim pacemakerom (električni stimulator za srce).       

Rok uporabe osobne zaštitne kartice MY PROTECTOR je 5 godina, osim ako se ošteti.      

BioG® Chip My protector je nano tehnologija metalnih kristala patentirana u Hrvatskoj i svijetu:

HR patent br. P20020698
EU patent br. EP 03792533.6
WIPO WO br. 2004/017772A2.
Certificirano: ISO 9001 i IGEF, Njemačka.

 

 

Cijena za EU: 340,00 kn