-A +A
Home | Samoliječenje bioenergijom

BIOGENERATOR

 

BiogeneratorŠtetna zračenja djeluju na ljudski organizam te izazivaju razne tegobe.

Tehnička zračenja su elektromagnetskog podrijetla, a potječu od dalekovoda, transformatorskih stanica, kućnih električnih instalacija te strojeva i uređaja, koji koriste električnu energiju (primjerice klasični TV u boji i računalo sa klasičnim monitorom). Intenzitet štetnosti zračenja ovisi o snazi i udaljenosti od izvora te vremenu zadržavanja u polju zračenja.

Geopatogena zračenja potječu od poremećenog magnetizma Zemlje, tokova podzemnih voda, geoloških rasjeda i šupljina te Hartmannove i Curyjeve  globalne mreže.

 
Simptomi, koji upozoravaju na duže zadržavanje u zoni štetnih zračenja
 
Za vrijeme spavanja:
 
nemiran, isprekidan i loš san, stenjanje, teško disanje, škrgutanje zubima i teški snovi;
izmicanje u krevetu u neobičan položaj, ispadanje iz kreveta, mjesečarenje i bježanje iz kreveta(naročito djece), redovito noćno bdijenje i plač dojenčadi ;
teško usnivanje unatoč kasnom lijeganju, redovito buđenje iz prvog sna a nakon toga noćno bdijenje i umor nakon loše prospavane noći ;
grčevi i hladnoća u udovima, trnci i ukočenost, osjećaj gušenja, smetnje srčanog ritma i noćna kolebanja krvnog tlaka ;
jutarnja iscrpljenost, bezvoljnost ili depresija često praćeni glavoboljom, mučnina i povraćanje, nedostatak apetita i plač male djece ;
jutarnja ili cjelodnevna bljedunjavost, slabokrvnost i omaglica ;
bolesti koje se unatoč liječenju ne povlače ili se često vraćaju.
 
Na  radnom mjestu:
 
osjećaj nelagode, teško disanje, nervoza, brzo umaranje, glavobolja, smetnje srčanog ritma i kolebanja krvnog tlaka ;
potreba za kavom( kod pušača i cigaretom), tabletama te sklonost bježanja s radnog mjesta iz neobjašnjivih razloga ;
kod osjetljivih soba nježne konstitucije dolazi do omaglica, a ponekad i do gubitka svijesti te čestih mučnina i povraćanja ;
odlazak s radnog mjesta u iscrpljenom stanju, razdražljivost ili depresija. Po povratku s bolovanje iste tegobe se ubrzo ponavljaju.
 
Tegobe i bolesti uzrokovane štetnim zračenjem
 
One nastaju kao posljedica štetnih zračenja, ako se na vrijeme ne poduzmu odgovarajuće mjere zaštite :
 
bolesti srca i krvovožilnog sustava (ateroskleroza, tromboza, tromboflebitis, srčane aritmije, reumatska upala srca i moždana kap) ;
reumatske i degenerativne promjene koštano-mišićnog sustava( spondiloza, skolioza, kifoza, artroza, lumbosakralni sindrom i dr.) :
neoplazije(tumori) ;
infektivne i parazitne bolesti (TBC, kronične upale) ;
bolesti urogenitalnog sustava (upala bubrega, mjehura, prostate, ginekološke upale) ;
upale respiratornog  sustava (prehlade, upale sinusa, bronha, plućne bolesti i dr.);
bolesti probavnog sustava(čir želuca i dvanaesterca) ;
bolesti osjetilnog sustava( kratkovidnost, glaukom, nagluhost) :
bolesti živčanog sustava (teže neuroze, multipla skleroza) ;
bolesti sustava organa i žlijezda s unutarnjim lučenjem ( jetra, štitnjača, gušterača, slezena).
 
BIOGENERATOR je osobno zaštitno sredstvo. Radi na principu energetske transformacije štetnog zračenja u korisnu energiju određenih frekvencija, koja pogoduje ljudskom organizmu. On se aktivira kad se nađe na području štetnog zračenja neovisno o tome da li se nalazi na osobi koja ga koristi ili ne. Transformaciju energije  omogućuje specijalna konstrukcija izgleda i sastava materijala složenih u selektivne ćelije. Reljef u obliku labirinta predstavlja zapravo svemirsku antenu. Emisija transformirane energije vrši se u prostor preko centralne točke i neutralizira štetna zračenja.Naročito je pogodan u direktnoj zaštiti od štetnog zračenja koja nastaju od televizora i računala (s klasičnim ekranima).
 
BIOGENERATOR je ujedno i bioterapijsko sredstvo. On uspostavlja ravnomjeran protok bioenergije kroz čovjekov organizam balansirajući lijevu i desnu strana tijela. Održava imunost organizma, potiče lučenje timusa(prsna žlijezda), svih bioloških funkcija organa i ljudskog organizma u cjelosti. Uspostavlja psihološku stabilnost i održava dobro raspoloženje. Smanjuje potrebu za lijekovima. Omogućava organizmu da se brže oporavi od raznih prehlada i drugih bolesti dišnog sustava. Uspostavlja normalnu cirkulaciju krvi limfe te stabilizira krvni tlak. Smanjuje glavobolje, naticanje nogu, probleme s probavom, menstrualne tegobe, alergije i dr.
 
Način uporabe
 
BIOGENERATOR se tijekom dana nosi obješen kao privjesak u visini srčane čakre (sredina prsne kosti). Strana s labirintom treba biti okrenuta od tijela prema vanjskom prostoru. Preko noći BIOGENERATOR  se stavlja u krevet pod plahtu ispod tijela, tako da strana s labirintom bude okrenuta prema podu (Zemlji) i na taj način štiti od geopatogenih zračenja. Ne smije se stavljati ispod jastuka, jer može remetiti noćni san. Prvih dana nošenja BIOGENERATORA kao privjeska može izazvati promjene osjećaja, jer se stanje organizma vraća u normalu. To se najviše osjeća u glavi, a nakon toga se sve potpuno smiri. BIOGENERATOR normalno funkcionira, a da ga se i ne osjeti.
 
Vrijeme uporabe BIOGENERATORA nije ograničeno, ukoliko se ne ošteti.
 
 
Upozorenja
 
BIOGENERATOR ne smije nositi na tijelu osoba s pacemakerom (ugrađenim električnim stimulatorom srca) niti ga imati ispod plahte na krevetu.
BIOGENERATOR nije nakit i ne smije ga koristiti druga osoba prije temeljitog pražnjenja.
 
BIOGENERATOR je ispitan i korišten od vrsnih radiestezista. On nema nikakvih negativnih utjecaja na ljudsko zdravlje. Djelovanje mu počinje odmah po uporabi, a tegobe i bolesti počinje odmah sanirati.
 
BioG Chip® tehnologija (nano tehnologija metalnih kristala) dobitnik je najprestižnijih međunarodnih nagrada za inovacije (London, Pitsburg, Brisel, Ženeva i Moskva). Hrvatski patent br. P20020698, EU patent br. EP 03792533.6 i svjetski patent WIPO PCT WO br. 2004/017772A2.
 
Medalje
 
 
Cijena za EU: 560,00 kn